torsdag den 15. november 2012

40-års fødselsdag

 Jeg var så heldig at få lov til at lave en kage til min søster, Lenes, 40-års fødselsdag. Det var mit første forsøg på at lave denne blomst - altså den gule :) - den hedder vist en Ranunkle

Jeg fulgte denne vejledning - Ranunkle


Posted by Picasa

Gadefest - kageKagen blev lavet til gadefesten, som blev afholdt lige efter sommerferien. Som sædvandligt havde vi en hyggelig dag / aften :)
Posted by Picasa

fredag den 7. september 2012

Give Away fra Kagemums

Kagemums har en skøn give-away som jeg håber at vinde :) - se mere her :) :)

http://kagemums.blogspot.dk/

søndag den 12. august 2012

Sukkerblomst

Dette er dagens blomst. Er selv ret tilfreds med den :-)


fredag den 10. august 2012

Mine pigers sukkerblomster

Ofte når jeg går igang med at lave noget med mit sugarpaste, vil min børn gerne være med.

Da jeg gik igang med at lave lidt blomster, kom de som sædvanlig og spurgte om de også måtte lave nogle. Det kom der disse ud af.
De to øverste billeder er blomster som Kristine har lavet. De tre næste har Maja lavet. Det enste jeg har hjulpet med er at sætte tråd på og tape dem sammen.

Posted by Picasa

Sukkerblomster

Jeg har forsøgt mig med lidt sukkerblomster og det kom der dette ud af. Jeg hygger mig meget når jeg sidder på mit værelse og nørder med mine blomster. Til disse fik jeg inspiration til at lave efter et Kage-nørde kursus :)

Posted by Picasa

Et lille forsøg

Jeg har eftehånden meget længe siden været på kursus hos Sofisticake.dk. Vi blev introduceret til at male på kagerne.

Jeg har forsøgt det en gang siden og det kom der dette ud af.....

Posted by Picasa

Lemans - babse kage :)

Min mand er hvert år sammen med en gruppe mænd, hvor de sammen ser Lemans hele weekenden. Jeg lavede denne kage til dem, som efter sigende bragte lykke :)

Posted by Picasa

Camping kage

Ved denne kage prøvede jeg for første gang at lave noget i Rice Krispies Treat. Opskriften fandt jeg hos www.kageeventyr.blogspot.dk

Som du kan læse af navnet er det lavet af morgenmadsproduketet Rice Krispies. Det er godt at bruge når der f.eks. skal laves en stor figur, der skal stå på en kage. Figuren bliver meget let og tynger derfor ikke kagen.

Hvis du ser Cakeboss, så bruger han det meget tit :)


Posted by Picasa

torsdag den 9. august 2012

Mooner-kage

Jeg fik fornøjelsen af at lave en kage til en dreng der ofte "mooner" :)

Efter lidt søgen på internettet fik jeg inspiration til denne kage :)

Kagen indeholder en luftig chokoladekage lagt sammen med en creme af fløde og marcapone hvori der er friske jordbær. Det smager himmelsk :)Posted by Picasa

Ugle-kage

Endnu en fødselsdagskage til en af mine piger. Det bliver jo til et par stykker, når de er tvillinger og begge vil have kage med i skole og endnu en når de holder fødselsdag for klassen ;O)

Denne er lavet til Maja og hendes klassekammerat, Caroline, da de holdte fødselsdag for klassen sammen. Deres ønsker var en ugle i grønne farver.

Posted by Picasa

Ninja - glasurbillede

Så kommer der lige endnu et glasurbillede, som jeg rigtig godt kan lide at lave :)

Billeder som skal transporteres laver jeg altid på et stykker sugarpaste, der har ligget og tørret natten over. Selve glasuren laver jeg af Royal Icing, som er lavet af æggehvider og flormelis.

Posted by Picasa

Svømmekage

Da Kristine skulle til svømmeweekend, kunne forældrene vælge mellem at bage boller eller kage og jeg valgte selvfølgelig kage. :)

Det var første gang jeg skulle lave og bruge pipping gel og det var rigtig let. Så det er ikke sidste gang det skal bruges :)

Posted by Picasa

Tillykke-cupcake

Maja, min kære datter, ønskede at give sin klasselære en lille kage, da de har fødselsdag samme dag. Vi lavede en cupcake, pyntet med rødt sugarpaste og en lille hvid rose. 

Posted by Picasa

Sommerfuglekage

Da min datter, Maja, fyldte 9 år ville hun gerne have en kage med til klassen. Hun lavede selv tegningen til pynten, som I kan se herunder. Med ganske lidt hjælp fra min side, lavede hun denne kage, som hun med rette kan være stolt af :)


Posted by Picasa

onsdag den 8. august 2012

Power Puff Piger

Til min datters, Kristine, 9 års fødselsdag ønskede hun en Power Puff kage med i skole. Så måtte jeg jo igang og det kom der denne kage ud af.

 
 
Posted by Picasa

Fødselsdagskage med Dannebro

Min datter, Kristine, holdte sammen med hendes gode veninde, Siv, fælles fødselsdag for klassen. De to piger ønskede sig en chokoladekage med hvid sugarpaste og et flag.

Posted by Picasa

Hello Kitty - glasurbillede

Endnu et glasurbillede til endnu en kollega :)

Hygger mig meget med at lave disse billeder.

Posted by Picasa

Batman - glasurbillede

En af mine gode kollegaer spurgte om jeg ville lave et glasurbillede til hendes søns fødselsdag. Kagen bagte hun selv og blev efter sigende et stort hit :)

Posted by Picasa

FInn McMissle

Kage med en bil - McMissle fra filmen "Cars"

Så vidt jeg husker er det chokoladekage lagt sammen med jordbærmousse og chokolademousse - MUMS :)

Posted by Picasa

Hello Kitty :)

Så fik jeg mulighed for endnu engang at lave en Hello Kitty kage. Synes de er så hyggelige at lave. Da det er meget længe siden jeg har blogget, er det også meget længe siden jeg har lavet denne kage, så det kniber med at huske hvad der er i kagen. Men mener at det er en ren chokoladekage


Posted by Picasa