tirsdag den 21. februar 2012

Tak for hjælpen - kager

Jeg skyldte en af mine søstre en tjeneste og det blev der disse to kager ud af. Begge kager er en god og svampet chokoladekage, Mudcake.

Det første mine piger sagde, da de så blomsterne til kagen, var: "det er Arla-blomster". Så kunne jeg da godt at, at det ligner blomsterne på vores mælkekartoner :) Det er åbenbart de mærkeligste steder jeg finder min inspiration :)

På begge kager har jeg eksperimentere med nye metoder.

På den første kage, har jeg for første gang brugt min crimper, som jeg har haft liggende i skuffen i nogle år. Det er faktisk det første jeg købte, da jeg begyndte på min hobby. Jeg har brugt værktøjet til at lave kanten på kagen. Den var nem at bruge, men jeg skal næste gang huske at rulle mit sugarpaste lidt tykkere ud.


 
 


På denne kage har jeg lavet kagen ud fra et mønster jeg har set i min nyeste kagebog fra Lindy Smith, som jeg fik i fødselsdagsgave - "Contemporary Cake Decorators Bible"
 
Posted by Picasa

Jule / fødselsdagskage nr. 2

Den anden kage til mine skønne kollegaer i anledning af juleferie og min egen fødselsdag. Denne kage består også af 3 bunde. Her er det en 3 bunde af en let chokoladekage. Mellem lagene er der henholdsvis chokolademousse og limemousse. Det er en rigtig god kombination og en af mine favoritter.

 
 
Posted by Picasa

Jule / fødselsdagskage

Denne kage er én af to, jeg lavede til mine kollegaer i anledning af jul og min fødseldag. Jeg har fødselsdag i juleferien og gav kage til kaffe inden jeg gik på juleferie.

Denne kage består af 3 lag - 1 bund med chokoladekage, 1 marcipanbund, 1 bund af chokoladekage. Mellem lagene er der den dejligste chokoladecreme. Jeg har fundet opskriften på cremen på www.cakejournal.com. Denne blog er bestemt et besøg værd :)

 
Posted by Picasa

Kage til kollegaer

Denne kage mener jeg var til min mands kollegaer - men jeg kan overhovedet ikke huske, hvad der var i den.....uha, den hukommelse.....:)

Jeg valgte ikke at overtrække denne kage med sugarpaste, men lavede mønster i chokoladecremen, pyntet med lidt blomster og lidt spiseligt glimmer.


 
Posted by Picasa

Julekage

Denne kage blev lavet som dessert til min mands julefrokost med kolleagerne.

Kagen består af 3 lag - 1 chokoladebund, 1 marcipanbund og igen e bund af chokoladekage. Mellem bundene var der chokoladecreme.

Valget af kage, var meget nemt, da det er min kære mands yndlings :)


 
 
Posted by Picasa